Ervaringen met glucosamine

Er zijn heel veel mensen mensen die al ervaring hebben met Glucosamine en u kunnen vertellen dat het een goed middel is. Neemt u daarom eens de mogelijkheid om hier naar te kijken en zelf te investeren in de Glucosamine.

Slikt u glucosamine of heeft u in het verleden glucosamine geslikt?
We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen.

U kunt uw ervaring met Glucosamine onderaan de pagina plaatsen.

75 reacties

 • Vijf jaar geleden heeft de arts bij mij de diagnose artrose vastgesteld. Hij heeft dit gedaan aan de hand van een aantal foto’s die destijds in het ziekenhuis zijn gemaakt. De artrose zit bij mij in de onderste wervels. De arts gaf aan dat er niets meer aan te doen was, als de pijn erger zou worden dan zou ik pijnstillers kunnen krijgen. Dit gaf voor mij de aanleiding om te gaan kijken wat er gedaan kon worden aan artrose, ik ben de boeken ingedoken en ben volop op internet gaan kijken. Ik ben een artikel tegen gekomen over Glucosamine en daar ben ik mee begonnen. Ik heb een paar merken en een paar verschillende doseringen gebruikt. Ik ben hierdoor volledig pijnvrij geworden, het heeft een paar werken geduurd voordat ik een goed resultaat merkte, maar ik kan nu niet meer zonder Glucosamine.

 • Ik gebruik nu een jaar Glucosamine, ik ben echter niet altijd pijnvrij, maar ik merk dat als ik Glucosamine slik dat ik veel minder pijn heb. Ik kan mijn dagelijkse dingen blijven doen en dat vind ik belangrijk. Het is voor mij meer dan de moeite waard, de artrose zit in mijn nek en in mijn heupen, bij alle bewegingen die ik vroeger maakte had ik pijn, echter nu kan ik weer langer lopen en genieten, lekker met de hond er op uit gaan en genieten van het leven. Dit is alleen mogelijk gemaakt door de Glucosamine die ik ben gaan gebruiken, een goed middel en het werkt prima.

 • Glucosamine is voor mij een belangrijk product. Ik zorg altijd dat ik voldoende in huis heb staan zodat ik niet mis kan pakken. Het eerste wat ik iedere ochtend doe is thee drinken, een boterham er bij en de Glucosamine neem ik in. Zo begin ik de dag goed, de artrose zit ik beide knieën, ik had in het begin erg veel pijn en de arts adviseerde twee nieuwe knieën omdat de slijtage al aardig ver was. Echter heb ik deze stap nog niet gezet, ik was toen nog geen vijftig en de arts zei, kijk het maar aan en kom maar terug als je een beslissing hebt genomen. Ik ben in die tijd niet veel meer bij de arts geweest, ik heb de Glucosamine ingenomen en ben daar goed mee op weg gegaan en nog steeds. Ik heb niet veel pijn alleen als ik ergens tegenaanstoot met mijn knie dan ga ik af en toe door de grond van de pijn, maar daar kan de Glucosamine niet voor werken, het is gewoon dat het kraakbeen er uit is. Daar moet wat aan gedaan worden en dat kan alleen met een nieuwe knie, maar die stap wil ik nog niet zetten zolang ik het met de Glucosamine kan redden wil ik deze keuze graag maken. Ik zal niet gauw overstappen want de Glucosamine die ik heb is erg goed en ik zou hem andere mensen met artrose zo aanraden want het werkt echt. In het begin vroeg ik me af of dat het goed zou werken, maar ik merk dat het echt ideaal is. Ik heb doorgezet een paar weken lang en ging echt merken dat de pijn veel minder werd, vanaf dat moment heb ik altijd Glucosamine in huis. Mijn zus gebruikt het nu ook, zij heeft artrose in de nek, helaas een familiekwaaltje die artrose, maar we helpen elkaar waar we kunnen en de Glucosamine helpt ons op de been te houden met zo min mogelijk pijn, een prima middel die Glucosamine.

 • Ik heb al drie jaar artrose, maar ik heb erg veel pijn gehad. Mensen vroeger hoe ik toch alles bleef doen. Ik ben geen stilzitter maar door de artrose zou het wel moeten. Ik deed het niet en ging door, met als gevolg dat als ik ging zitten ik niet goed mee overeind kon komen. Echter heeft een van mijn kinderen een goede oplossing voor me meegenomen. Ze kwam aan met een potje en daar stond op Glucosamine. Ik zag de prijs en dacht dat is erg duur! Maar goed, als het helpt, waarom niet? Ik heb de Glucosamine een aantal weken geprobeerd en het effect was meteen goed. Ze hebben me even door moeten duwen zodat ik het ook echt in ging nemen, want ik dacht bij mezelf, niet weer de zoveelste pijnstiller. Nu ga ik iedere maand zelf de Glucosamine halen en neem ik hem netjes in. Zonder Glucosamine kan ik niet doen wat ik wil doen, dus neem ik de Glucosamine altijd op tijd in.

 • Een week geleden kreeg ik de diagnose waar ik al enige tijd op wacht, artrose. Artsen geven een hoop aan pijnstilling mee maar ik word gek van de bijwerkingen. Een vriendin adviseerde Glucosamine en gaf mij een potje. Ik ben hier mee begonnen en heb veel minder pijn. Ik heb wat medicatie achterwege gelaten omdat ik erg veel last kreeg van de bijwerkingen. Nu dat ik de Glucosamine gebruik merk ik dat het veel beter met me gaat. Ik heb artrose in mijn handen, ik werk op een school en daar heb je de handen de hele dag nodig. Gelukkig kan ik nu weer veel doen, alleen helemaal de oude zal ik niet meer worden, want de artrose zorgt toch wel voor enige beperking. Maar dankzij de Glucosamine kan ik wel weer beter vooruit. Ik kan weer met de kinderen spelen, fruit snijden alleen veters strikken is lastig. Kinderen vragen het mij wel, maar de oudste helpen de jongste kinderen mee en zo word ik van deze taak ontlast. Een goede manier om de kinderen elkaar te leren helpen en ik kan toch de groep aansturen waar nodig is. Ik heb de Glucosamine altijd bij, zodat ik waar ik ook ben de Glucosamine in kan nemen als dat nodig is. Ik heb nu een vaste dosering en merk dat het goed aanslaat, ik vergeet het nooit gelukkig!

 • Hoi, ik ben 34 jaar en heb sinds korte tijd last van artrose. Mijn arts schreef mij medicatie voor maar ik reageerde erg op de bijwerkingen. We hebben besloten op zoek te gaan naar een alternatief middel, we kwamen uit bij glucosamine, ik heb hier goede ervaringen over gelezen en wilde er graag mee aan de slag. Mijn huisarts had echter nog geen ervaring hiermee, maar ik mocht het wel proberen. Eerst slikte ik het tegelijkertijd met de medicatie en daarna liet ik de medicijnen steeds meer met rust, de glucosamine deed namelijk wonderen met mijn lichaam! Geweldig.

 • Goededag, mijn naam is Sjef en ik wil u graag vertellen dat glucosamine een wondermiddel is. Ik had een maand of drie geleden zoveel pijn in mijn knie, echt hevige artrose. Nu ben ik sinds die tijd bezig met glucosamine en het gaat weer goed, ik kan weer lopen en ook traplopen gaat al stukken beter. Ik doe nog niet alles wat ik mag, maar ik bouw het rustig op, maar ik sta er van te kijken wat dat middel in korte tijd kan doen, super!

 • Ik wil even laten weten dat ik glucosamine goed vind en dat het mij goed heeft geholpen. Ik raad het andere mensen alleen maar aan want ik heb alleen maar goede ervaringen! Dus mensen probeer het maar eens.

 • Ik ben D. de Wit, ik heb al drie jaar artrose in mijn heupen en merk dat ik veel pijn heb de laatste tijd. Ik kreeg de gouden tip zei men, glucosamine. Ik merk dat ik dit een prachtig middel vind, het doet wonderen. Het helpt mij nu ka ik weer fietsen, ik kan weer bewegen en dat is iets wat voor mij erg belangrijk is, een echte aanrader!

 • Precies een jaar geleden kreeg ik het bericht, artrose. Ik ging door de grond, op mijn leeftijd, waarom moest ik het hebben? Ik zag het heel anders voor me dan nu, alleen maar pijn en mijn hele leven lang medicatie, dat zag ik niet zitten, helaas was het niet anders. Maar toen kwam de arts met glucosamine en sinds die tijd is er een wereld voor me open gegaan

 • Zelf heb ik ook de gelukkige ervaring dat het beter met me gaat wanneer ik glucosamine gebruik. Als ik het vergeet word ik er van zelf aan herinnerd door de toename van pijn.

 • Iedereen die last heeft van artrose, waar dan ook moet maar eens glucosamine proberen. Na een paar werken is het echt te merken wat het met je doet en kun je weer meer doen dan voorheen. Als je nu medicatie hebt van de arts en last hebt van bijwerkingen, bouw het langzaam af en neem er glucosamine bij, dat is veel beter en het is natuurlijk. Er zijn g een bijwerkingen maar je kunt wel volop genieten van het leven, je kunt weer meer aan en zorgt dat het positief gaat werken, super! Ik wil niet meer anders, de uitvinder van de glucosamine is mijn held!

 • Het is zover, eindelijk heeft de glucosamine er voor gezorgd dat ik weer goed kan lopen. Ik heb veel minder pijn en dat zorgt er voor dat ik heerlijk kan genieten van alles wat ik doe. Als ik op tijd de glucosamine inneem is er niets aan de hand en kan ik volop genieten van het leven, daarom raad ik het andere mensen ook aan om eens te proberen, het helpt echt.

 • Steeds meer mensen krijgen de diagnose artrose, ik denk zelf ook dat het komt door de vergrijzing, maar goed wie zal het zeggen. Gelukkig is er glucosamine op de markt gebracht en hier kunnen mensen als ik zeker gebruik van maken. Ik vind het soms wel balen dat ik het zelf moet betalen en mijn huisarts er niet achter staat, die wil alleen maar medicatie geven, maar goed, ik kan er niets aan doen. Ik gebruik de glucosamine iedere dag en heb er altijd wat in voren staan, zo kan ik er nooit tegenaan lopen dat ik er geen in kan nemen. De beste middelen die er zijn, zijn voor mij de natuurlijke middelen, ook voor artrose, heerlijk die glucosamine mijn wondermiddel!

 • Glucosamine een middel waar je u tegen zegt, het is namelijk iets wat veel mensen niet kennen of wat veel mensen niet aandurven of het geduld niet voor hebben, maar het doet zoveel met een mens! Heerlijk genieten en zorgen dat de pijn minder wordt, dat is wat Glucosamine in korte tijd kan doen, het middel om van te genieten, het middel dat men beter kan maken. Dit is dan ook de reden dat ik zou zeggen mensen met artrose gebruik dit product want het is echt super goed! Ik heb het, mijn vrouw en een van mijn kinderen helaas ook al, maar het werkt goed en we worden niet meer belemmerd bij onze dagelijkse bezigheden, een topproduct een uit duizenden!

 • Waarom nou ik? Ik heb zoveel pijn en kon niets meer doen. Door de glucosamine is mijn leven veranderd en nu heeft het weer zin. Het heeft een paar weken geduurd voordat ik echt merkte wat de glucosamine met mijn lichaam heeft gedaan, maar geduld hebben is hierbij erg zinvol. Iedere dag voelde ik weer wat minder pijn en merkte ik dat ik meer kon gaan doen. De kans om samen eens aan de slag te gaan en te gaan genieten, ik heb de glucosamine nu iedere dag en merk dat ik hier veel voldoening uit haal, het gaat weer goed met me ik ben erg blij!

 • Mijn kinderen vertelden mij dat ik glucosamine moest gebruiken, ik lag vaak dagen in bed en wist niet meer wat ik moest beginnen, artrose in mijn heupen en vingers en ook nog eens aan mijn knie. Ik wist het niet meer. Mijn kinderen hebben alles op alles gezet en hebben glucosamine aan mij gegeven, ik had geen flauw idee wat het was maar heb het maar geprobeerd. Gelukkig heeft het veel goede dingen met mij gedaan en lig ik alleen de nachten nog maar in bed, ze hebben er voor gezorgd dat ik weer kan genieten van het leven, mensen de glucosamine is echt een aanrader.

 • De tijd is gekomen dacht ik, toen ik de diagnose artrose in mijn rug kreeg. Ik wist niet meer wat ik moest doen maar ik kreeg van een vriendin de tip dat ik glucosamine moest gaan gebruiken, het zou goed helpen maar het zou even duren voordat ik het kon gebruiken en ik moest echt geduld hebben en wel op tijd glucosamine te nemen. Ik heb het gedaan en ben meteen gestart, ik bestelde het product via internet en ik heb nu minder pijnklachten, heerlijk om de dag mee te beginnen, meteen de glucosamine innemen en ik weet dat ik er die dag weer goed tegenaan kan.

 • Artrose is geen leuke diagnose, maar je kunt er nog mee leven, zeker als je glucosamine gebruikt. Ik heb dit nu ruim twee jaar en merk echt wel een verschil. Ik stond voor de klas en heb die droombaan moeten vergeten zei de arts. Dat wilde ik niet, want die kinderen zijn alles voor me. Gelukkig wees iemand mij op glucosamine en ik ben het meteen gaan proberen, na weken voelde ik mij weer beter en ik ben weer terug gegaan naar mijn baas en heb gezegd dat ik door de glucosamine denk weer aan de slag te kunnen. Ik werk nu minder en doe niet meer alles, maar ik weet zeker dat de glucosamine er voor heeft gezorgd dat ik mijn droombaan kan houden.

 • Glucosamine, een product waardoor ik nu echt weet wat ik weer kan. Ik ben weer helemaal op gaan leven toen ik dit product ben gaan gebruiken. Ik kreeg het advies van een goede vriend en nu weet ik weer dat bewegen ook fijn kan zijn. Dit gaat er voor zorgen dat ik lekker kan genieten van het leven iets wat ik de afgelopen jaren niet heb kunnen doen, maar gelukkig is dat nu weer wel aan de orde, daar ben ik echt blij mee!

 • 1. Ik heb artrose, maar ik heb het ook weer niet, ik heb er namelijk geen last van. Dit komt door de glucosamine die ik nu ruim een half jaar gebruik. Ik kreeg het op advies van een arts en ook een paar vrienden gaven aan dat dit wel eens zou kunnen helpen. Ik las op internet 2 soorten berichten, de een gaf aan dat het snel resultaat gaf die glucosamine en andere mensen waren er totaal niet over te spreken, nou ja ik kon het altijd eens proberen dacht ik en dat heb ik ook gedaan. Een goede reden om dus eens een potje glucosamine te gaan kopen en warempel ik heb na een paar weken ook echt goede resultaten. Ik kon weer op staan zonder pijn en fietsen en lopen ging ook weer beter. Ik ben vanaf dat moment ook weer steeds meer gaan bewegen en dat is goed als je artrose hebt. Dus dankzij de glucosamine ben ik weer op het goede spoor gezet, maar ik blijf het wel gebruiken want het is echt nodig dat ik die glucosamine als onderhoudsdosering blijf gebruiken want als ik dat niet doe dan ga ik weer terug naar vroeger en heb ik weer snel veel pijn en kan ik niet goed opstaan. Daarom moet ik nu de glucosamine blijven gebruiken maar dat is nu standaard iedere ochtend, ik leg het in de avond al klaar en dan kan ik het ook niet vergeten. Ook andere mensen zou ik al aanraden om aan de slag te gaan met de glucosamine als zij last hebben van artrose en pijn hebben of juist pijn willen voorkomen. Het gaat er om dat je op tijd gaat handelen en het ook blijft doen voor een goed resultaat. Dit is dan ook de reden dat andere mensen eens aan de slag moeten gaan met glucosamine, dan kunnen zij er ook over mee praten hoe goed dit product is, ideaal en hier gaan we volop van genieten met zijn allen echt waar. Op naar de glucosamine!

 • Even doorzetten als je net gestart bent met de glucosamine, dit middel gaat erg veel met je doen en daarom moet je nu de glucosamine eens door blijven gebruiken een paar weken lang en dan merk je wat het met je gaat doen. Je wilt dan niet meer zonder. Ervaar daarom nu wat glucosamine met jouw lichaam kan doen, en vertel het eens aan andere mensen, ik ervaar het erg positief en merk echt dat ik er wat aan heb. Andere mensen zullen dat vast en zeker ook wel merken, daarom is het ook zo goed als mensen ervaringen met elkaar uitwisselen. Laat daarom horen wat jij van glucosamine vindt en hoe snel jij resultaat hebt gemerkt, ik ben wel benieuwd!

 • Met glucosamine kan veel gedaan worden, mijn ervaring is dat ik veel minder pijn heb. Sinds een paar maanden gebruik ik iedere dag glucosamine, ik moet het wel iedere dag gebruiken maar ik heb hier een trucje voor, ik leg iedere avond naast mijn bord de glucosamine klaar. Als ik dan in de ochtend thee heb gezet neem ik deze glucosamine meteen in en dan weet ik zeker dat ik het niet meer kan vergeten. Ik zorg er daarom voor dat ik veel minder pijn krijg. Het is een geweldig middel en ik kan het niet meer missen, ik wil andere mensen daarom ook aanraden als zij het vergeten dat ze het eens op mijn manier gaan proberen dat kan zeker werken.

 • Van elkaar leer je veel, dat merk ik nu wel weer nu andere mensen mij de Glucosamine aanraden. Het gaat er om dat we samen aan de slag gaan en elkaar helpen en adviseren. Dat is dan ook de reden dat ik het hier neerzet, mensen met artrose, probeer de Glucosamine eens want het gaat echt helpen.

 • De meeste mensen gaven aan dat ik me aanstelde als ik bijna niet op kon komen, maar nu hebben ze gezien wat het is om artrose te hebben, een van de mensen heeft het nu zelf ook en ervaart veel pijn. Ik heb nu Glucosamine en ik kan weer alles doen, nu heb ik het haar geadviseerd en nu is zij me eeuwig dankbaar, want nu kan zij dankzij de Glucosamine ook weer meer doen, gelukkig maar.

 • Artrose is vervelend, doet veel pijn en ik zit met de handen in het haar, dit zei ik een jaar geleden. Dit hoef ik nu niet meer te zeggen want ik weet nu wat ik aan mijn leven heb, dit komt allemaal door de arts die mij Glucosamine heeft voor geschreven ik weet nu weer wat ik daar mee kan en wat de mogelijkheden hiervan zijn. Het is voor mij belangrijk dat ik iedere dag Glucosamine in neem, maar het is ook echt een product dat voor resultaten zorgt!

 • Ik kan nu gewoon weer op staan zonder dat ik last heb van stijfheid. In mijn knie was het een rommeltje, er kon niet veel aan gedaan worden, gewoon pijnstilling zei de huisarts, totdat ik hoorde van een arts dat ik Glucosamine kon gaan gebruiken, dit zou kunnen werken tegen de pijn en misschien had ik de andere pijnstillers niet meer nodig. Dat was natuurlijk waar ik op ging hopen, ik moest de moed er in houden want na een paar weken zou het pas effect gaan hebben, nou dat is zeker gelukt want nu loopt het weer prima, ik kan weer op staan het is een wonder.

 • Nu dat ik weet wat Glucosamine met je lichaam kan doen, raad ik het iedereen aan. Helaas zijn er ook andere verhalen die de ronde gaan, maar ik kan niet geloven dat het waar is. Je moet namelijk genieten van het leven en niet stilstaan bij wat er fout kan gaan. Als je de Glucosamine gebruikt dan kun je het proberen en eens zien wat het voor resultaten heeft en ik weet zeker dat het goede ervaringen bij mensen op kan roepen, daarom mensen als je last hebt van artrose probeer het in ieder geval want ik heb er erg veel aan gehad en nog steeds.

 • Andere mensen zien me nu weer lopen, maar eerst was ik weken aan een stuk binnen omdat ik niet kon lopen van de pijn. Gelukkig gaat het nu beter en weet ik dat het door de glucosamine komt. Ik vind dat het echt een aanrader moet zijn voor andere mensen, want het doet echt wat met je lichaam.

 • Ik wilde van alle bijwerkingen af van mijn medicatie, dit is nu gelukt. Ik ben er vanaf, want nu ik Glucosamine gebruik zijn de andere medicijnen overbodig geworden, gelukkig nu kan ik echt gaan genieten van mijn lijf en van mijn leven. Ik ben weer trots op mezelf en wat ik allemaal heb bereikt. Volop genieten, dat is wat ik nu ga doen.

 • Ik kreeg artrose, de huisarts zei je moet een nieuwe knie, maar ik zag het nog niet zo zitten. Ik had net een zware operatie achter de rug en nu heb ik weer veel pijn ik kan bijna niet op of neer. Dit is de reden dat de andere arts me Glucosamine voor schreef en met succes. De eerste weken vroeg ik me af wat het ging doen, maar toen ging ik het merken. Nu leef ik weer met veel minder pijn en kan ik weer meer comfortabel bewegen.

 • Ik vraag me af waarom mensen die artrose hebben geen Glucosamine gaan gebruiken, waarom willen zij pijn ervaren? Dat moeten zij niet doen, ze moeten dit product gebruiken en dan komt alles goed. Bij mij werkt het ook, super spul

 • Ik hoor zoveel goede ervaringen over glucosamine dat ik het nu ook ben gaan gebruiken nu ik artrose heb. Ik moet gaan genieten en mezelf zijn, meer kan ik niet doen, maar dat kan ik nu ook weer dankzij de glucosamine weet ik weer wat het is om te leven. Andere mensen hebben dit me in laten zien door me over te halen om de glucosamine te gaan gebruiken en met groot succes!

 • Ik kan niet meer zeggen dan dat ik nu minder pijn heb door glucosamine, ik sta er van te kijken wat dat middel met mensen kan doen, ik vind het een uniek product en steeds meer mensen gaan het gebruiken en dat vind ik een goed teken..

 • Zoveel negatief nieuws waarom? Ik ben zo blij dat ik glucosamine heb nu ik artrose heb. Ik schrok van het bericht dat ik kreeg, maar nu weet ik weer hoe het met me gaat, ik kan weer mezelf zijn en weet weer waarom ik leef. Daarom zouden meer mensen eens moeten gaan kijken wat glucosamine met hun lichaam kan doen. Het verricht echt wonderen, de arts die er nu mee bezig is vind ik echt goed, want hij wil mensen op een natuurlijke manier helpen en mijn steun krijgt hij zeker want ik vertel andere mensen ook mijn goede ervaringen deze deel ik graag met anderen want de glucosamine is gewoon goed, dit mogen de mensen weten en ik zou mensen gek vinden als zij het niet gaan gebruiken.

 • Ik heb 47 jaar en heb al drie jaar artrose, sinds ik nu ruim een jaar glucosamine gebruik gaat het veel beter. Gelukkig maar, het is echt een wonder product en ik vind dat artsen het echt voor mogen schrijven want het doet veel goede dingen met je lichaam. Waarom gaan er zoveel negatieve verhalen de ronde? Ik snap ze niet want glucosamine is echt een goed product!

 • 1. De diagnose artrose en nog niet aan de glucosamine? Je weet niet wat je te wachten staan, pijn is niet fijn en daarom moet je maar eens gaan kijken wat dit middel kan doen. Ik heb echt goede ervaringen en daarom wil ik ook graag dit met je delen, kijk eens naar mij zeggen anderen vaak, aan mij zien ze dat ik last heb van mijn handen en dat daar de artrose zichtbaar is, maar hier kan zoveel aan gedaan worden. De pijn is nu al veel en veel minder en dat komt gewoon door die glucosamine, ik blijf dit echt gebruiken het is geweldig!

 • Samen met glucosamine kan iedereen met artrose de hele wereld weer aan. Ik heb het weer voor elkaar gekregen, ik heb al tien mensen aan de glucosamine gekregen, ik hoorde dat deze mensen last hadden van artrose en zelf heb ik erg goede ervaringen met glucosamine, daarom heb ik deze mensen er ook op gewezen en zo te merken zijn ze mij erg dankbaar. Ik vind het fijn dat ik mensen kan helpen en ga daarom graag aan andere mensen duidelijk maken waarom ik glucosamine gebruik. Dit wil ik dan met dit bericht ook duidelijk maken, het is goed als mensen het eens gaan proberen, dan kunnen zij zien wat dit met hun kan doen. Het is namelijk belangrijk dat zij er alles aan doen om maar minder pijn te krijgen, daarom dienen ze nu glucosamine te gaan gebruiken, een super product mensen probeer het en anders vraag maar eens aan andere mensen hoe zij het ervaren er zijn veel goede ervaringen bekend.

 • Ik kan niet meer zonder in het leven, ik heb het over glucosamine want door de artrose heb ik wat beperkingen, maar nu ik de glucosamine slik gaat het veel beter met me, daarom blijf ik dat maar eens gebruiken, mensen doe het ook!

 • Mensen zeggen dan wel dat glucosamine duur is, maar ik geef er niets om want het helpt echt. Mijn kinderen zeggen wel eens moet ik voor je gaan werken zodat je de glucosamine kunt blijven kopen, maar dit is niet nodig. Ik kan het gelukkig zelf allemaal redden, ik laat een paar andere dingen gewoon links liggen want ik vind het belangrijk dat ik die glucosamine op tijd binnen kan krijgen. Dit is dan ook de reden dat ik het andere mensen echt aan wil raden. Ze moeten niet zomaar alle medicatie van de artsen pakken, artsen zeggen vaak wel dat dit beter is maar ze houden niet van glucosamine. Ze kennen de mogelijkheden niet en daarom mag het niet worden voorgeschreven nou dat vind ik echt onzin want het is echt geweldig.

 • Iedere ochtend bij het ontbijt ik start met glucosamine, een goed begin van de dag want ik weet dat de pijn hiermee kan worden aangepakt. Dit doe ik bewust want ik merk dat ik veel last heb van bijwerkingen als ik veel medicatie slik, daar wil ik vanaf. Ik moet er niet aan denken dat ik hier pijn van ga krijgen daarom wil ik glucosamine hebben en ga ik weer lekker iedere ochtend aan de slag met dit middel en de hele dag heb ik geen pijn, dat is nog eens mooi nieuws hè. Dit zouden veel meer mensen wel willen ervaren, maar veel mensen durven die stap niet te zetten, jammer want het is echt wonderbaarlijk goed wat dit allemaal kan doen!

 • De glucosamine pillen, een wondermiddel wat al een tijdje te koop is, neem de tijd om hier eens wat meer over te lezen, zo kwam ik op deze site en merk ik dat het goed is om te gebruiken. Zoveel mensen hebben al goede ervaringen daarom ben ik blij dat ik hier ook gebruik van kan maken, ik zou niet meer terug gaan in de tijd ik ga het echt gebruiken en vind dat andere mensen dat ook maar eens moeten proberen, de pijn heb je maar die kun je onderdrukken, neem daarom eens glucosamine en kijk eens wat de mogelijkheden zijn voor jou. Wat kun jij er aan doen? Wil je wat investeren en even een paar weken doorzetten? Goed zo dan kun je nu starten met glucosamine en merk jij binnen een paar weken wat dit allemaal met jouw lichaam gaat doen.

 • Even geduld voordat glucosamine gaat werken maar als het werkt dan is het goed, ik heb het nu al een paar maanden en merk dat het fijn is en dat ik het niet meer kan missen. Mijn vrouw heeft nu ook artrose en is begonnen met glucosamine, ze slikt het nu 2 weken en moet nog even doorgaan dat ze weet wat het echt met haar kan doen, maar ze is een echte bikkel en merkt nu al wat glucosamine met haar lichaam doet, daarom gaat ook zij hiermee door en merkt dat het een goed middel is. Samen willen we anderen aanraden dit middel te gebruiken en ook echt iedere dag te gaan slikken als je artrose hebt want het gaat echt weer de goede kant op en je gaat echt merken dat je weer kunt leven. Je hoeft geen beperkingen te hebben als je last hebt van artrose want glucosamine kan je echt helpen.

 • Mensen neem het nu want glucosamine is het beste middel dat gaat helpen met artrose. De bijwerkingen kent dit product niet en andere medicijnen wel, het is natuurlijk en daarom kan het geen kwaad. Kom er nu achter en probeer het zelf eens! ik kan niet meer zonder en als je het kent jij ook niet meer.

 • Ga nu eens kijken wat glucosamine doet met je lichaam, ik ben weer zo ongeveer genezen, zo voelt het ik weet dat het niet kan maar toch lijkt het zo. Ik voel me weer een vis in het water en ga weer lekker genieten van het mens zijn en waar ik iedere dag mee bezig ben.

 • Het eerste wat ik in de ochtend doe is glucosamine pakken, dit middel zorgt er voor dat ik weer goed op weg kan komen, het doet zoveel met me ik ben de arts die me dit heeft voorgeschreven dan ook erg dankbaar, want zonder hem lag ik een groot deel van de dag op bed, gewoon omdat ik bang was om op te staan omdat ik anders weer pijn zou krijgen. Het gaat er om dat ik kan genieten, nu kan ik dat weer. Ik weet nu wat het is om te leven en dat allemaal dankzij de arts.

 • Goede website, ik wil ook even melden dat ik goede ervaringen heb met glucosamine. Ik heb al jaren artrose en nu weet ik wat de mogelijkheden zijn. Daarom is het goed dat deze website er bestaat, ik zie dat veel mensen al goede ervaringen hebben, mooi om te horen want ik heb deze ook dus mensen ga lekker door en laat maar eens van je horen wat je allemaal merkt na de inname van glucosamine, ik wil het wel eens weten want ik vind het zelf ook fijn om glucosamine te slikken het doet echt wat met je lichaam. Eigenlijk wilde ik even kort reageren maar nu ik eenmaal bezig ben vind ik het wel goed om eens te vertellen wat ik heb gemerkt na de start van glucosamine, ik heb namelijk gemerkt dat ik minder andere medicijnen nodig heb en dus ook de bijwerkingen niet meer voel. Hier ben ik vanaf alleen maar omdat ik een natuurlijk middel aan het gebruik ben dat glucosamine heet. Het is zo goed alleen is het jammer dat er zoveel mensen zo negatief over zijn want ik vind het juist goed. De mensen moeten niet spreken over wetenschappelijke onderzoeken, het is gewoon goed en ze moeten zelf eens weten wat het is om artrose te hebben als zij dan met de glucosamine aan de slag gaan dan merken zij het zelf wel, dan gaan ze een paar weken doorzetten en dan snappen zij wel waarom zoveel mensen zo goed te spreken zijn over de glucosamine. Het is belangrijk dat meer mensen dit te horen krijgen en dat is dan ook de reden dat ik hier even een eind weg ga typen over mijn ervaringen. Nu ga ik weer mijn glucosamine innemen en weer aan de slag met andere dingen, ik lees de ervaringen graag dus ik hoop dat andere mensen hier blijven typen, ik ga later weer verder met mijn reactie! Mensen blijf glucosamine slikken want het is geweldig.

 • Waarom willen mensen geen glucosamine proberen? Het is echt zo geweldig, het is wel even wat tijd voordat je het optimale gaat merken maar als je die tijd hebt doorgelopen dan kun je niet meer zonder. Het gaat er om dat je weet wat de mogelijkheden zijn en dat je bereid bent om iedere dag de glucosamine gaat slikken. Daarom weet je ook wat je kunt doen en probeer het daarom eens samen, ga er voor en zorg dat andere mensen uit je omgeving je er aan helpen herinneren dat je iedere dag de glucosamine inneemt en dat ze je blijven motiveren vooral de eerste weken, dan gaan zij er samen met jou voor zorgen dat je minder pijn hebt en na een tijdje is het een routine dat jij iedere dag de glucosamine in gaat nemen.

 • Glucosamine is een top product. Ik kan niet meer zonder, ik weet niet wat het met mijn lichaam heeft gedaan maar met mijn artrose kan ik nu goed overweg. Ik kan weer goed opstaan en gaan zitten, ideaal. Eerst had ik hier erg veel moeite mee, maar nu gaat het goed. Ik ben erg blij dat dit middel bestaat. Nu kan ik weer starten met starten en andere dingen die ik fijn vind om te doen. Gelukkig zijn er meer mensen zo te lezen die goede ervaringen hebben, dokter, goed zo doe je werk goed en zorg dat meer mensen aan de glucosamine komen want het helpt echt geweldig, fijn dat u ons heeft geholpen hiermee.

 • Drie maanden geleden kreeg ik het te horen, artrose zei de arts. Ik kende het van naam en verder wist ik er niet zo veel vanaf. Gelukkig wezen mensen me op het internet en wist ik wat ik kon verwachten. Weer iemand anders wees me op deze website, ik heb gekeken wat andere mensen deden aan artrose en ben glucosamine gaan proberen. Na een paar weken ben ik het ook gaan merken, ik kan weer beter opstaan. Het voelt geweldig, bedankt mensen.

 • Veel mensen begrijpen niet wat het is om artrose te hebben. Ik wel helaas. Ik heb het nu ongeveer vijf jaar en de dokter heeft gezegd dat nieuwe knieën een goede optie is maar ik kijk er zo tegenop. Ik wil het liever niet doen, deze website heeft gezorgd dat ik het nog uit kan stellen want glucosamine werkt echt. Het is geweldig spul. Ik wil andere mensen er graag op wijzen, zo goed.

 • Sinds een maand of vier gebruik ik glucosamine. Ik wil andere mensen graag vertellen hoe geweldig dit product is maar ik lees hier ook dat andere mensen het geweldig vinden. Het is belangrijk dat andere mensen net als ik de voordelen merken, mensen ga het proberen meer dan de moeite waard

 • De mensen die ik ken met artrose gebruiken allemaal glucosamine. Ik hoor allemaal goede ervaringen. Dat is goed en ook om dat hier te lezen ik ben namelijk twee weken geleden begonnen. Door deze ervaringen te lezen heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en dat de artrose me echt niet teveel gaat worden. Dit dacht ik eerst wel maar nu moet dat goed komen met dit product heb ik alle vertrouwen en ga ik door met gebruiken.

 • Glucosamine is een product waar veel mensen gebruik van maken, en dat is maar goed ook vind ik zelf want ik heb er erg goede ervaringen mee. Ik kan niet meer zonder, heerlijk om weer goed op te kunnen staan. Ik vind het geweldig na een paar weken gebruiken ging ik zoveel voordelen zien. Ik kan niet niet meer zonder, ik wil andere mensen graag vertellen want mijn ervaringen zijn, ik kan niet meer zeggen dan dat het geweldig is en dat mensen met artrose het eens moeten proberen.

 • Glucosamine is een middel waar ik er veel aan heb. Het heeft er voor gezorgd dat ik weer vlot kan lopen. Als ik even heb geslapen dan kan ik weer vlot opstaan, voorheen ging dat niet goed. Toen had ik er moeite mee en had ik erg last van stijve spieren. Gelukkig gaat dat nu beter en dat allemaal dankzij de Glucosamine.

 • Artrose is een aandoening die ik nu al drie jaar heb en andere mensen vinden me zielig omdat ik niet alles meer kan maar zo zie ik het niet. Ik kan gewoon een paar dingen niet goed meer en verder heb ik een gewoon leven. Ik heb hier en daar wat moeite om op te staan en weer op te starten. Helaas gaat dat nooit helemaal weg maar dankzij de glucosamine gaat het al veel beter en kan ik weer sneller op staan en merk ik dat ik weer meer energie heb.

 • Een goed product waar veel mensen goede ervaringen mee hebben ik kan niet meer zonder. Ik wil graag andere mensen er op attent maken dat ze dit kunnen gebruiken. Ik vind het daarom erg goed dat deze site er is omdat mensen dan met elkaar kunnen delen wat ze hebben meegemaakt en ook goede dingen kunnen vertellen. Ik snap niet waarom mensen negatief zijn over dit product want het is alleen maar goed. Het is belangrijk dat iedereen dat te weten komt zodat iedereen alleen maar goed kan nadenken hierover en het dan ook kan begrijpen, zelf proberen en dan je ervaringen hier neer zetten zo komen andere mensen het ook te weten. Daarom mensen heb je artrose en wil je er wat aan doen neem dan nu dit product want het gaat je echt helpen. Het is belangrijk dat je de tijd gaat nemen om alles goed te lezen en na een paar weken kun je ook genieten van de beste resultaten. Laat ons lezen hoe je het ervaren hebt, we zijn namelijk benieuwd en hopen ook dat er veel nieuwe mensen bij komen met ervaringen. Ik ben zelf erg nieuwsgierig en ga iedere dag kijken of dat er nieuwe reacties bij zijn gekomen. Ik vind het fijn dat die goede ervaringen gedeeld worden en daar mag men trots op zijn! Samen staan we sterk en ook artrose kunnen we met zijn allen aan. Dat is een ding wat zeker is, we kunnen het allemaal aanpakken samen en opereren? Niet als het niet nodig is maar glucosamine slikken is een goede oplossing.

 • Artrose is een aandoening waar steeds meer over bekend wordt. Veel mensen hebben last van de gewrichten en weten nu wat er aan de hand is, ik ook. Dat is juist fijn want nu kan ik er ook iets aan doen. Ik heb nu een paar maanden glucosamine en als ik ga kijken naar een jaar geleden dan merk ik veel verbetering. De laatste maanden gaat het echt goed ik kan fietsen, lopen, tussendoor opstaan en dan weer verder gaan. Rusten gaat goed eerst durfde ik het niet omdat ik bang was om
  weer pijn te krijgen maar nu weet ik dat ik best even kan zitten en dan zonder pijn weer kan beginnen. Dat is fijn om te weten dus ik weet nu dat ik nooit meer glucosamine wil. Ik hoop dat andere mensen ook door mijn ervaring nu weten wat je hier aan kunt hebben en ook eens
  overwegen om het te gaan proberen. ze kunnen dan weer veel meer doen dan dat ze nu kunnen. Heb je artrose? Probeer het dan nu. Je komt er meteen achter, wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 • Ik hoop dat veel mensen deze site gaan vinden zodat ze weten wat glucosamine kan betekenen voor de mens. Veel mensen durven het niet aan, ze vinden het duur en denken dat ze er niets aan hebben. Als ze na een tijdje merken dat ze er iets aan hebben gaan ze toch graag aan de slag. Ze blijven het dan gebruiken en geven dan niet snel toe dat het helpt, maar ik was zelf ook zo. Ik dacht het is duur en ik weet niet zeker of het gaat helpen. Het is daarom goed dat ik het nu heb geprobeerd, want ik merk nu alle voordelen. Ik vind dat andere mensen het ook eens moeten proberen. Je kunt er veel aan hebben en nu kan ik weer vlot opstaan nadat ik in de middag even heb gelegen. Het is geweldig om te merken wat glucosamine kan doen met mij, zonder? Nooit meer.

 • Glucosamine, dat is het middel waar ik erg gelukkig van ben geworden want nu kan ik weer goed lopen en mijn vingers bewegen. Ik heb artrose in mijn handen en knie en dit moet goed worden aangepakt want ik zag het echt niet meer zitten. Door dit product kan ik bijna alles weer doen en ben ik weer de meest gelukkige persoon op aarde!! Mensen met artrose doe er wat aan dit middel gaat je echt helpen!

 • Vragen ze aan mij wat heb jij omdat je zo moeilijk loopt ik zeg artrose. Vragen ze aan mij kun je daar niets aan doen? Ik zeg geen idee ik heb medicijnen maar dat helpt niet. Roept een vrouw ik heb het ook maar ik gebruik glucosamine en dat is super. Toen ben ik eens op internet gaan zoeken en las hier veel goede ervaringen. Ik ben het gaan kopen, wel prijzig, maar ik dacht eens een paar maanden proberen en jawel met resultaat na een paar weken was het echt geweldig, ik kon weer veel dingen die ik eerst alleen zou kunnen met pijn.. Ik ben blij dat deze vrouw me er op heeft gewezen en daarom wil ik tegen anderen zeggen dat het goed is om eens naar anderen te luisteren en ervaringen van anderen te gaan proberen. Het is echt de moeite waard om dit middel glucosamine eens te gaan proberen want het doet echt wat men zegt! Dus die negatieve berichten de wereld uit want het is een top product!

 • Het is geweldig wat glucosamine kan doen. Ik merk weer dat ik begin te leven. Andere mensen weten nu ook wat ze er aan kunnen doen. Ze kunnen eens een paar weken glucosamine gaan proberen en dan gaan ze zelf alle voordelen merken. Ik wil de mensen het advies geven dit ook echt te doen want dan weten ze ook wat er allemaal mee gedaan kan worden. Het is de moeite waard om eens te proberen. Doe het daarom eens en probeer eens wat het met jouw lichaam gaat doen. Je kunt als je nu moeite hebt met op staan, meteen aan de slag gaan met glucosamine. Het is belangrijk dat je goede ervaringen op gaat doen dat zorgt er voor dat je meer gemotiveerd bent om door te gaan.

 • Veel mensen ervaren met artrose alleen maar negatieve ervaringen maar hoe komt dit toch? Als mensen weten dat ze glucosamine kunnen gebruiken moeten ze echt gaan veranderen. Het is namelijk geweldig wat dit product allemaal kan doen met ons lichaam. Ik gebruik het nu twee jaar. Geweldig want nu kan ik weer goed lopen en op staan. Andere mensen zouden het ook eens moeten proberen, een echte aanrader al zeg ik het zelf

 • Zo te lezen ben ik niet de enige die glucosamine een goed middel vindt. Ik ben er dol op en ben elke dag blij als ik het weer in kan nemen dat geeft me de dag weer energie. Een vaste routine thee zetten en de glucosamine klaar zetten. Heerlijk om de dag zo te mogen beginnen. Ik kijk er echt naar uit, iedere dag weer. We gaan er samen wat van maken zij een kennis en hij gaf me glucosamine cadeau. Ik ben het gaan proberen en ben er goed over te spreken het doet erg veel en de klachten zijn nu te houden en ik geniet weer van het leven dat heeft even geduurd.

 • Er is bij mij beginnende artrose aan mijn beide pinken en grote tenen geconstateerd door foto’s.
  Ook heb ik al jaren artrose aan beide knieën, en mijn rechterheup begint nu ook.
  Niks aan te doen, zei de arts, dus dan maar zelf op zoek naar een middel.
  Ik kwam uiteraard bij glucosamine terecht, en gebruik het nu sinds 2 weken.
  Ik kan nog niet echt zeggen dat het helpt, maar daar slik ik het nog tekort voor denk ik.
  Maar uiteraard hoop ik dat het aanslaat zoals bij al deze mensen met goede ervaringen.

 • Glucosamine, het middel waar ik weer door kan gaan lopen. Het heeft er voor gezorgd dat ik weer diegene ben geworden die ik vroeger was. Het gaat er om dat ik weer lekker kan lopen en weer genoeg buiten kom. Sinds ik de diagnose artrose heb gekregen ben ik steeds meer binnen en heb ik geen zin om nog buiten te komen. Maar nu gaat het weer goed en ben ik weer veel buiten, wandelen en fietsen doen me goed.

 • Ik vind het fijn dat mensen de tijd nemen om naar me te luisteren en begrijpen wat het is om artrose te hebben. Daarom is het ook zo goed dat de website over Glucosamine er is want nu kan ik andere mensen ook vertellen wat er zo fijn is aan dat middel. Glucosamine is er namelijk voor mensen met artrose en ik merk echt dat ik er veel baat bij heb ik zou niet meer zonder kunnen. Misschien weet jij ook wel wat Glucosamine is en wat je er aan hebt. Probeer het dan als je klachten hebt van artrose en blijf het een tijd goed gebruiken, merk je dan alle voordelen dan is Glucosamine het product waar jij moet hebben ik kan nu echt niet meer zonder dan weet ik zeker.

 • Glucosamine is het middel tegen artrose. Dit middel moeten meer mensen eens gaan gebruiken en dan gaan genieten van de voordelen. Iedere dag een pilletje slikken en het gaat de goede kant op. Ik heb helemaal niet veel pijn meer, het is fijn om iets te hebben gevonden wat eindelijk helpt, ik ben er erg blij mee dat iemand dit middel uit heeft gevonden bedankt daarvoor.

 • Mensen moeten eens wat meer op het internet gaan kijken. Ik gebruik al enige tijd glucosamine. En na een paar weken ben ik de voordelen gaan merken. Ik kan hier zo erg van genieten, het is gewoon het beste wat mij het afgelopen jaar is overkomen, veel minder pijn en lekker genieten, dit is wat ik voornamelijk wil gaan doen, voor altijd, genieten van het leven en geen stress en pijn, maar lekker doen wat ik vroeger deed en nu met artrose kan dat weer dankzij de glucosamine, ik ben de mensen die dit maken dankbaar en wil de dokter bedanken voor het advies, geweldig hoor echt ik kan niet meer zonder.

 • Glucosamine is iets wat ik altijd wil hebben. Glucosamine hoort bij mij. Daarom moet andere mensen eens weten wat dit middel kan doen en niet zomaar zeggen dat het een slecht middel is, andere mensen weten vaak niet wat glucosamine kan doen maar ze hebben wel hun oordeel klaar dat vind ik jammer. Andere mensen moeten eens zelf proberen en zelf investeren, het is dan wel duur maar het helpt als je daardoor toch geen pijn meer hebt is dat toch goed om te gaan proberen? Doe het daarom ook mensen kijk eens hier hoeveel mensen goede ervaringen hebben daar kunt u binnenkort ook bij gaan staan hoor

 • Kennen jullie glucosamine al? Ik wel want het is geweldig. Ik heb dan wel artrose en heb soms wat pijn maar het is veel beter nu met mij, het is beter onder controle en allemaal omdat de arts het mij heeft voorgeschreven alles heeft hij tot in details uitgelegd en ik was meteen overdonderd. Ik dacht kan dat wel? Ik vond het niet eens duur want als je al die medicijnen bekijkt die ik in een jaar moet slikken dan ben ik veel duurder uit ook al wordt dat dan wel vergoed. Jammer dat ik glucosamine zelf moet betalen maar goed ik heb het er graag voor over en zal het ook echt wel blijven gebruiken, wie weet komt het ooit nog zover om mensen samen te krijgen om te zorgen dat het in de ziektekostenverzekering wordt meegenomen.

 • Samen kunnen we met glucosamine oud gaan worden. Steeds meer mensen gaan het gebruiken zie ik en dat is dan ook de reden dat ik het graag zou willen houden. Ik wil het graag blijven gebruiken alleen het wordt duur. Ik leef maar van een uitkering en daar kan ik niet alles van betalen. Gelukkig zijn er een paar lieve mensen die mee betalen maar dat is toch te gek voor woorden dat goede middelen niet worden vergoed? Ik ga alles op alles zetten zodat het vergoed wordt en hoop dat andere mensen mij hierbij gaan helpen! Glucosamine is namelijk geweldig en ik kan echt niet zonder nu niet en nooit niet!

 • Ik ben blij dat dit middel op de markt is gekomen. Ik kan er echt goed mee overweg en het helpt mij echt bij mijn dagelijkse bezigheden die ik nu allemaal weer kan doen.
  Het is echt zo goed dat het middel er is, daarom reageer ik ook even op de website want ik wil andere mensen graag de kans geven om eens te zien wat ik er aan heb, zo kunnen zij overgehaald worden om het ook eens te proberen geweldig

 • Deze tekst heb samengesteld voor een Nederlandse encyclopedie: Volgens de NHG behoren Non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAID’s) tot de meest voorgeschreven en gebruikte pijnstillers, vooral bij klachten van het bewegingsapparaat op oudere leeftijd. Het NGH waarschuwend echter voor de zeer ernstige effecten van NSAID’s op langere termijn. Volgens de Mayo Clinic kan het gebruik van glucosaminesulfaat bij patiënten met artrose zorgen voor lagere doseringen van niet-steroïde anti-inflammatoire middelen (NSAID’s). In de CBO-richtlijn wordt aan de hand van resultaten uit een meta analyse aangetoond dat glucosaminesulfaat wat pijnvermindering betreft bij patiënten met artrose, even effectief of effectiever is dan een NSAID (ná een periode van –vier tot zes weken waarin een NSAID effectiever is).

 • Glucosamine gecombineerd met chondroitine ,
  werkt helemaal perfect, een kennisje had totaal
  geen beweging meer in haar handen, en kan nu met deze combinatie weer alles pijnloos doen.

Wat is uw ervaring met het glucosamine product?

© Copyright 2012-2014 MedicalHost